Outdoor Fitness Park

Een buiten Fitness park voor iedereen, groot en klein, om professioneel te trainen of gewoon om in te klouteren. Doordat MonkeyXL zelf ook veel buiten sport met ervaren mede sporters hebben we inmiddels al veel verschillende fitness pleintjes versleten. Hierdoor weten we bij MonkeyXL wat er echt belangrijk is voor wat betreft het ontwerp van de toestellen.

Monkeybar outdoor

Monkeybar outdoor

Monkey XL heeft outdoor Fitness rekken ontworpen waarbij gelet is op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid.

Functioneel:

De toestellen van Monkey XL zijn zo ontworpen dat de dikte van de stangen de juiste omvang hebben en niet te glad zijn. Er wordt ook op gelet dat de afstanden van de stangen ten opzichte van elkaar niet te breed of te smal zijn. Door eigen ervaring met crossfit en fitness oefeningen kunnen wij van MonkeyXL zeggen dat onze outdoor fitness toestellen ideaal zijn om mee te trainen.

Uiterlijk:

Bij MonkeyXL vinden we naast kwaliteit ook belangrijk dat de toestellen er mooi uit zien. Hierbij denken we mee met de omgeving en de natuur. Zo gebruiken we natuurlijk verantwoord gekapt hout en roestvrije materialen.

Veiligheid:

Veiligheid is erg belangrijk, vooral wanneer het openbaar terrein is en er ook kinderen kunnen spelen zonder toezicht. Preventief nemen wij maatregelen waarbij de meeste risico’s worden overwogen. Denk bijvoorbeeld aan houtsplinters of andere scherpe hoeken en punten weg nemen en geen constructies boven 260cm om de valhoogte te beperken. Tevens zijn we gecertificeerd in het keuren van buitentoestellen en speelparken.

Info:

Voor meer info of een vrijblijvende offerte, neem contact op met Monkey XL. Info@monkeyxl.com

Fotogalerij: