Rigs, racks en squatstands

In de fabriek van Monkey XL, gevestigd in IJmuiden, maken wij al onze rigs, racks en squatstands. Tevens kunnen wij ook rekken op maat maken.

Rigs, racks, rekken voor CrossFit

De CrossFit rekken / Pullup rigs en racks van Monkey XL zijn ontworpen voor professioneel gebruik, zoals bij CrossFit boxen, Fitness centra of Fysiopraktijken. Bij alle rigs, racks en squatstands worden staanders gebruikt van 7×7 cm, met laser gesneden gaten. De pull up stangen hebben de meest gebruikelijke diameter van 34mm die vaak bij CrossFit wordt gebruikt en zijn gepoedercoat met een mat zwarte lichte structuur die een extra grip biedt.

Crossfit rek op maat

MonkeyXL logo 2018, vanaf nu zijn de logo’s op de crossfit / fitness rekken antraciet ipv geel

Over de kwaliteit van de rigs en racks hoeft u niet te twijfelen, deze zijn gemaakt om levenslang mee te gaan en zullen gegarandeerd niet verslijten.

Alle staanders en stangen hebben dezelfde maten waardoor de crossfit rekken makkelijk uit te breiden of aan te passen is. Tevens is het mogelijk om de staanders in een eigen gewenste kleur te laten poedercoaten, hierdoor kan je CrossFit rekken zelf customizen.

Ook voor een complete inrichting van een crossfit box, fitness gym of fysiopraktijk kan Monkey XL je helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Assortiment: